Sunday, 28 April 2013

Kenali Calon P057 Mua'mar Ghadafi!

Mua'mar Ghadafi Jamal Bin Datuk Wira Jamaludin atau lebih dikenali sebagai Ghadafi merupakan seorang calon yang sangat popular dan special bagi UMNO. Beliau merupakan calon yang paling muda dalam senarai calon UMNO, 34 tahun.
Beliau dilahirkan pada 04 November 1979 dan sudah pun mempunyai status berkahwin. Beliau berpendidikan Sarjana Muda Kejuruteraan Awam di Universiti Putra Malaysia. Beliau telah bekerja sebagai Jurutera Tapak dari tahun 2003 - 2005 di sebuah syarikat pembinaan. Seterusnya beliau telah dilantik sebagai Pengarah Eksekutif di Caj Maju Sdn Bhd dari tahun 2006 hingga sekarang.
Beliau seorang yang giat dalam penglibatan NGO

  • Timbalan Presiden majlis Belia Malaysia
  • Presiden Gerakan 4B Malaysia
  • Pengerusi Belia 4B Malaysia
Ghadafi telah menyumbang kepada golongan belia dalam NGO dan kini beliau ingin memperluaskan sumbangannya dengan menjadi seorang pemimpin politik belia. Beliau boleh menjadi role model kepada belia - belia untuk berjaya dalam kehidupan mereka.

Mua'mar Ghadafi juga seorang yang suka berinteraksi dengan semua. Dia akan melayan sesiapa sahaja tanpa perbezaan bangsa dan agama. 

Jika hendak berkomunikasi dengan beliau boleh lah kalian boleh lar 
Add beliau dalam Facebook: Mua'mar Ghadafi, Follow dalam Twitter @MuammarGhadafi, Instagram: Muammarghadafi. Anda juga boleh like page BN Parit Buntar.


Ghadafi harus diberi peluang! 
Belia harus diberi peluang!
Jom sama-sam kita sokong kejayaan belia!

0 comments:

Powered by Blogger.