Tuesday, 23 April 2013

TERKINI! Pakatan Serang BN Besar-Besaran!

Apa dah kena dengan pembangkang ini...tak sabar PRU sampai dah mula mengganas kah? kalau frust sangat kalah baik jangan bertanding...duduk relak kat rumah je...lagi bagus....

Blogger baru dapat berita yang seorang lelaki yang bertopeng menyerang pondok BN di Putrajaya dan telah meriuhkan keadaan di sini sekitar pukul 3.00 petang...wanita-wanita yang menjaga pondok itu telah menjadi panik dan takut...

Inikah cara pembangkang? Menakutkan wanita??Malam semalam pula seorang jurukamera sambilan RTM Kelantan, Muhammas Yaakob, 61, meninggal dunia di Gua Musang selepas dipukul beberapa penyokong PAS dihadapan pondok milik parti pembangkang berkenaan.

Menurut sumber, berlaku insiden pukul memukul selepas Muhamas dikatakan meminta seorang penyokong Pas mengalihkan kereta mereka di depan rumah beliau yang didapati menghalang laluan keluar kenderaannya.
 
Selepas dipukul, menurut sumber berkenaan, Muhamas telah kembali ke rumah dan pada kira-kira pukul 1.15 pagi, beliau mengadu sakit dada dan kemudian tidak sedarkan diri. Beliau meninggal dunia tidak lama selepas itu.

"Ada yang kata arwah mengalami sakit jantung selepas dipukul beberapa penyokong PAS. Apapun kita tunggu keputusan post mortem dan sidang media oleh polis', katanya.

Difahamkan, Ketua Polis Daerah Gua Musang dijangka akan membuat sidang media mengenai kejadian tersebut pada hari ini.

Al-Fatihah

0 comments:

Powered by Blogger.